Onderhoud

Over het algemeen is het van belang dat er vroegtijdig onderhoud wordt gepleegd aan uw woning, bedrijfs of kantoorpand. Door dit tijdig te laten uitvoeren kunt u zich veel vervolg schade besparen.

Zorg voor waardebehoud
Reparen
Vervangen
Kwaliteit, vakmanschap & heldere afspraken

Al het onderhoud onder één dak

Goed onderhoud is belangrijk. Het zorgt voor het behoud van het pand. Voor grote en kleine onderhoudswerkzaamheden kunt u bij ons terecht, zowel de zakelijke als de particuliere klant. Als het gaat om bijvoorbeeld de vervanging van kozijnen, vervangen van daklijst, nieuwe goten, reparatie houtrot, vervanging van boeiboorden, het hangen van nieuwe deuren, gevelonderhoud, vervanging van het dakbeschot en dakkapellen dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wat zijn uw wensen?

Een lekkende schoorsteen, een dak dat aan vervanging toe is of verouderd voegwerk, allemaal zaken waar u als eigenaar van een woning of bedrijfspand mee te maken kunt krijgen. Waar begint u, wat kost het en welke mogelijkheden zijn er om uw wensen te vertalen naar een concreet plan? Wij hebben jarenlange ervaring in alle soorten onderhoud, kleinschalig maar ook grootschalig.

Wat wij nog meer doen

Meubels & Kasten

Voor het ontwerpen en laten maken van meubels en kasten op maat, zoals tafels, banken, inloopkasten, boekenkasten, kledingkasten, inbouwkasten.

Dakopbouw

Behoefte aan meer ruimte in uw woning? Met een dakopbouw wint u vaak een hele extra verdieping. Qua ruimte en mogelijkheden is het net alsof u in een heel ander huis woont!

Renovaties

Wij kunnen uw oude woning in een modern jasje stoppen. Vraag naar de mogelijkheden!

Benieuwd naar onze afgeronde projecten?

Vrijblijvende

Offerte

Een tof idee?

Contact